logo-grafik

Buffet

Her er en oversigt over forskellige retter, Du/I kan vælge imellem. Der er frit valg for sammensætning efter jeres smag og behov. Har Du/I andre ønsker, så endelig sig til. Så kan vi sikkert finde ud af det.

Bemærk at priserne er listet ud fra en fuld menusammensætning. Dvs. min. 2 forretter, min. 2 slags kød, 1 tilbehør, 1 sauce, 2 salater og 2 desserter. Dette kunne også være 8 forretter, som serveres som et tapasbord. Ønsker Du/I kun enkelte ting fra menuen, så kan jeg ikke garantere , at der vil være nok til at mætte gæsterne. Skulle I købe det som supplement til jeres egne retter, så er Du/I velkomne til det. Dog vær opmærksom på, at 1 slags kød til hovedret ikke vil være nok, således ville der være dobbeltpris for kødet, da jeg vil lave dobbelt så meget, så der er nok til jer og jeres gæster.

Forretter 24,-

Forår (marts-maj)

  • Rødbedegravad laks m/ sennepscreme
  • Hvide asparges m/ syrlig dildcreme og crunch

Sommer (juni-august)

  • Bruschetta m/ frisk tomatsalat
  • Bruschetta m/ serranoskinke, pesto og mozzarella

Efterår (september-november)

  • Røget dyrekølle m/ solbærcreme og anissyltede solbær
  • Røget perlehønebryst m/ appelsincreme og ristet pekannødder
  • Røget okse m/ tranebærcreme og syltede tranebær

Vinter (december-februar)

  • Røget andebryst m/ balsamicoglace og råsyltet brombær
  • Rosastegt andebryst m/ appelsincreme og honningristede valnødder
  • Pestobagt torsk m/ syltet rødløg og serranocrunch
  • “Julegravad laks” m/ ingefær-kanel, hertil limecreme
  • Lakridsgravad laks m/ appelsincreme
  • Orangebagt laks m/ citruscreme

Hele året rundt

  • Rimmet laks m/ citrus/ingefær vinaigrette, urter
  • Varmrøget laks m/ urtecreme (+7,-)
  • Røget laksesalat m/ rødløg, peberfrugt og urter
  • Krebsehalesalat i pisket urtecreme
  • Mini rejecocktail (+7,-)
  • Sesamstegt tun vendt i friske urter m/ wasabimayo (+7,-)
  • Røget tun m/ citronmayo
  • Fiskerilette m/ friske urter
  • Bagt torsk m/ syltede bøgehatte og urtesalat
  • ’Syltet’ fisk m/ safransyltet blomkål og frisseé
  • Årstidens fisk m/ limecreme og urte/fennikelsalat
  • Tunmousse i portionsglas
  • Tortilla m/ røget laks, flødeost og frisk spinat
  • Salat af røget hellefisk m/ kapers, rødløg og grov sennep (+7,-)
  • Oksecarpaccio m/ svampemayo og semibagte tomater
  • Oksecarpaccio m/ trøffelmayo og pinjekerner
  • Oksecarpaccio m/ aioli og parmesanost
  • Prosciuttoskinke/urtemayo/agurkecrudité
  • Chilisalami m/ hummus og syltede chilier
  • Fennikelsalami m/ grillet artiskokker
  • Italiensk salami m/ artiskokpesto
  • Serranoskinke m/ melonsalat
  • Rosastegt kalv m/ mojo og saltmandler
  • Bresaola m/ brombærcreme og råsyltet brombær i cognac
  • Røget svinemørbrad m/ hindbærcreme og rugbrødschips
  • Røget svinemørbrad m/ tyttebærcreme og syltede tyttebær
  • Sprængt kylling m/ mango-ananas chutney
  • Kyllingeterrine m/ pestocreme
  • Balsamicomarineret unghanebryst (ligger i lagen)                                 
  • Pølsebræt m/ specialiteter og tilbehør (77,-) (Består af 3 slags pølser m/ 3 slags tilbehør                                                                               
  • Der medfølger brød og smør ved både forret og hovedretten
  • Ønskes der f.eks. specialolier, grissini eller rugbrødschips vil der være et tillæg på 9,-

Kød 29,-

Forår (marts-maj) +7,-

  • Lammekølle m/ æbler, rosmarin og hvidløg
  • Lammeculotte m/ hvidløg og citron

Sommer (juni-august)

  • Små marineret steaks (gode til grill til f.eks. studentergilde, anbefales frisklavet, som enten ifølge en kok eller I får fornøjelsen af det selv :D)

Efterår (september-november) +7,-

  • Langtidsstegt dyrekølle
  • Vildsvinefilet m/ urtecrumbletop
  • Vildsvinnakkefilet

Vinter (december-februar)

  • Rosa stegt andebryst m/ frisk grønkål, granatæbler, balsamicoglace og rugbrødschips (Anbefales kun når der er kok med ud)

Hele året rundt

  • Sous vide stegt kalvefilét
  • Hvidløgsstegt kalveculotte
  • Rosastegt Oksemørbrad (+25,-)
  • Rødvin eller øl braiseret oksespidsbryst
  • Unghanebryst fyldt m/ lime og timian
  • Unghanebryst fyldt m/ soltørret tomat, citron og basilikum
  • Unghanebryst fyldt m/ svampe og hvidløg
  • Marineret kyllingespyd
  • Soyamarineret kyllinge drumsticks m/ sesamcrust
  • Orientalsk svinemørbrad toppet m/ ananas/chili salat
  • Urtemarineret svinemørbrad
  • Porchetta m/ hvidløg og rosmarin (+7,-)
  • Nakkefilét vendt m/ grov sennep og friske urter
  • Hvidvin/timian eller øl braiseret svinekæber
  • Pulled pork sliders (Anbefales kun når der er kok med ud)

Tilbehør 18,-

  • Saltbagte kartofler m/ rødløg, flagesalt og frisk persille
  • Urtevendte små kartofler
  • Nøddevendte små kartofler
  • Italienske flødekartofler m/ piment, bacon og basilikum (+12,-)
  • Klassiske flødekartofler (+12,-)
  • Flødekartofler m/ gammelknas (+12,-)
  • Små rösti
  • Knust kartoffel m/ hvidløgssmør og grana
  • Kartoffelfondant
  • Bagte rodfrugter
  • Bagt rodfrugt/kartoffelmos
  • Honningglaseret gulerødder
  • Balsamicobagte rødbeder
  • Sauté af årtidens grønt

Saucer 20,-

  • Svampe/rødvinssauce
  • Champignonsauce
  • Whiskeysauce
  • Bordelaisesauce (rødvin)
  • Sauce af bacon, løg, balsamico, honning og fløde
  • Trøffelsauce (+5,-)
  • Pebersauce
  • Hjemmepisket Bearnaise (+5,- kan KUN bestilles ved booking af kok)
  • Hvidløgssauce tilsmagt citron
  • Drue/valnød sauce
  • Aioli, Chilimayo, Bearnaisemayo, Trøffelmayo, Basilikumsmayo 12,-
  • Grøn pesto, Tomatpesto, mojo (peberfrugt ’pesto’), Hummus 17,-
  • Nøddepesto 19,-

Vegetar 24,-

  • Grillet hokaido m/ estragonmayo (kold)
  • Urterørt hytteost m/ citron, grønne asparges og smørristet rugbrødssticks (kold)
  • Avokadocreme m/ rugbrødschips (kold)
  • Spinatwraps m/ rødbedehummus, sorte bønner og babyspinat (kold)
  • Rødvinsglaseret rødbeder m/ rygeost og urter (kold)                                                                       
  • Falaffel m/ aioli
  • Quinoadeller m/ chilimayo
  • Blomkåls 'hot wings' m/ dijonmayo
  • Linsecreme m/ kokosmælk og fløde (+7,- Anbefales kun, når der er kok med ud)
  • Bygotto m/ svampe og asparges
  • Chili/ferskensuppe (+7,-)(Kan laves vegansk)
  • 3*gulerod (puré, grillet, frit)
  • 3*jordskokker (puré, bagt, crudité)
  • 3*løg (puré, “brændte”, frit)
  • 3*selleri (puré, saltbagt, crudité af bladselleri, brunet smør)
  • Selleribøf med pesto og spejlæg (Anbefales kun, når der er en kok med ud)

Salater 25,-

Forår (marts-maj)

  • Salat m/ eksotisk frugt og ristede kokosflager
  • Salat m/ mango, blåbær og ristede cashew (+7,-)

Sommer (juni-august)

  • Salat m/ jordbær, quinoa, balsamicoglace og ristede hampefrø
  • Salat m/ grillet majskolbe og popcorn
  • Sprød salat m/ pærer, avokado, grønne asparges og quinoa
  • Salat m/ grillet nektarin, balsamicoglace og ristet pekannødder
  • Salat m/ vandmelon, tyndsnittet sugar snaps, og ristet solsikkekerner
  • Salat m/ melon, salatost og ristede græskarkerner

Efterår (september-november)

  • Salat m/ balsamicobagte rødbeder, rygeostcreme og grønne æbler
  • Salat m/ bagt hokaidogræskar, feta og ristede græskarkerner
  • Vinter (december-februar)
  • Salat m/ æbler, druer og honningristede valnødder
  • Rødkålssalat m/ honningglaserede valnødder
  • Salat m/ radicchio/feldt salat, sirupbagte rodfrugter og sprøde flæskesvær
  • Salat m/ perle cous cous, bagte rødder og pistacienødder
  • Romainesalat m/ friske figner, tørret dadler, råsyltet brombær og brombærcreme

Hele året rundt

  • Salat m/ grillet peber, balsamicoglace, quinoa og ristede hampefrø
  • Hvide og lilla blomkål m/ feldsalat og frissee, honey-mustard dressing og chili/mango ristede mandler
  • Blomkålssalat vendt m/ citron/sennepscreme toppet m/ friske urter og ristede nødder
  • Sprød salat m/ æbler og appelsiner toppet m/ røgede/saltede mandler
  • Spidskålssalat m/ granatæblekerner, citrusvinaigrette og soyaristede solsikkekerner
  • Klassisk broccolisalat m/ rødløg, tørrede tranebær og sprød bacon
  • Broccoli/blomkålssalat m/ honey-mustarddressing og røgede mandler
  • Salat m/ edamamebønner, sorte vilde ris tilsmagt citron/urter og mozzarella
  • Salat m/ rød spidskål m/ æbler, vinaigrette og saltmandler
  • Salat m/ cous cous, bagte lilla gulerødder og ingefær/gurkemeje ristede mandelsplitter
  • Salat m/ friske tomater, bagt cherrytomat og avokado
  • Tomat/mozzarella salat m/ bagt tomat/peberfrugt, frisk tomat, mozzarellakugler og lækker creme (+7,-)

Dessert 28,-

  • Hvid chokolade/lime kage (+7,-)
  • Skovbærkage på mazarinbund (+7,-)
  • Blåbærkage på browniebund (+7,-)
  • Champagnekage m/ syltede pærer og nøddebund (+7,-)
  • Chokoladekage m/ brombærmousse
  • Chokoladekage m/ hvid chokoladecreme
  • Chokoladedrøm
  • Chokolade Marquis (+7,-)
  • Baileyroulade m/ hindbærpuré og friske hindbær (Frossen)
  • Fragelitéroulade m/ skovbærmousse
  • Fragelitéroulade m/ mangomousse
  • Engelsk brownie (som petit four)
  • Engelsk brownie m/ hvid chokolade ganache (+7,-)
  • Hasselnøddekage m/ chokoladecreme
  • Mørk chokolademousse m/ chili
  • Hvid chokolademousse m/ krystalliseret chokoladetop
  • Creme bruleé
  • Tiramisu (portion)
  • Panna cotta m/ saltlakrids og crunchy mandeltop
  • Kærnemælks Panna cotta m/ citron/hyldeblomstgelé
  • Gateau Marcel (semi-frossen)
  • Dekonstrueret jordbærcheesecake m/ Oreo (+7,-)
  • Passionsfrugtmousse i chokoladeskål (andre frugtmousser kan også bruges)
  • Syltede ferskner m/ vaniljecreme og sprød nøddeflage
  • Mini Hindbærsnitter
  • Mini Romkugler
  • Mini medaljer
  • Blandet udvalg af profiterols (vandbakkelser)
  • Frisk udskåret frugt
  • Is (+7,-)                                                                                                                   
  • Ostebræt m/ 3 oste og tilbehør 80,-
  • Gammelknas m/ karamelnødder 28,-
  • Chiligouda m/ oliven 28,-
  • Port Salut m/ bærkompot 28,-
  • Vesterhavsost m/ æble/passion kompot 28,-
  • Blåskimmel m/ havtornkompot 28,-
  • Rød Løber m/ appelsinkompot 28,-

OBS:

Priserne er sat ud fra, at mængden på en buffet kunne være f.eks.:


2 forretter
2 slags kød
1 sauce
1 slags kartoffel/tilbehør
2 slags salater
3 desserter (eks. is, kage, udskåret frugt)


Men det er helt op til dig/jer, hvordan det skal sættes sammen. Nogen er til mange lækre små forretter, nogen er store kødspisere, andre elsker salater, mens nogen elsker kage 😊

Jeg vejleder jer efter bedste evne, så vi finder en menu, der passer sammen, men mest af alt… passer til dig/jer 😊


Ønskes der tallerkenanretning eller kun ½ buffet, så skal prisen fastsættes ved en samtale, da det er vejledende priser til en fuld buffet.


Børn 0-8 år er ½ pris.
Priserne er uden personale.

Kokkes ankomst aftales ift. arrangementets tidspunkt og menuen. Tjenere ankommer 1 time før gæsterne.
Personalet går, når køkkenet er ryddet op, vores ting er pakket, og du/I siger god for den resterende oprydning i selve festlokalet, eller andet er aftalt.
Har Du/I nogle specielle ønsker til menuen udover oversigten; f.eks. en livret, en ret der vækker minder eller blot noget, du/I har fået et andet sted, så er jeg åben for dem indenfor rimelighedens grænser (jeg er jo ikke michelin-kok 😊)


Oplys gerne evt. allergener eller specialkost hos Jer og gæsterne på forhånd.
Der vil være skiltning ved alle retter, og menuen vil blive præsenteret, hvis der er en kok med.
Der medfølger alt til selve maden af service, så det skal der ikke tænkes på. I skal kun sørge for service til jeres gæster.


Der kommer et kørselstillæg på 350,-, derefter 75,- pr. påbegyndt 5 km. Dette vil også være gældende, hvis der er personale med.


I må gerne oplyse køkkenets tilstand. Er det et alm. husholdningskøkken, industri eller andet, så vi ved, hvad der er med at gøre. Dette kan have en indflydelse på menuen, og hvad der kan lade sig gøre. Eksempelvis duer et lille køkken ikke til tallerkenanretninger.


Der må gerne laves en seddel til personalet ift. din/Jeres ide med dagen/aftenen. Dvs. hvordan ønsker du/I drikkevarerne serveres/stilles.

Hvor finder vi ekstra opfyldning. Hvor står evt. småkager, chokolader osv. til kaffen. Hvor personen/personer med allergener, børn osv. sidder. Jo flere oplysninger der står på sedlen, jo mindre skal vi forstyrre jer til festen. Sedlen og evt. andre ting tager vi i fællesskab, inden gæsterne ankommer.
Hvis du/I ved, der vil komme indslag, så må du/I meget gerne sørge for en toastmaster, så vi har en derinde at koordinere med.


Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe en dejlig oplevelse med venner og familie 😊

Sammensæt din egen menu til dit arrangement. Vi laver maden og tilbyder personale. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe en dejlig oplevelse med venner og familie.

Kontaktoplysninger

Jeanette's Cuisine v/ Jeanette Kaasgaard

Lindenborgvej 20B, 1, 9293 Kongerslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 12 09 07

E-mail: jeanettescuisine@outlook.dk

Kontakt på telefon bedst efter 16 i hverdage. Sms og mails besvares hurtigst muligt.