logo-grafik

Mad ud af huset

Levering af mad ud af huset - tilberedt med de bedste og mest friske råvarer for de mest udsøgte smagsoplevelser.

Jeg laver lækre måltider med de bedste råvare

Ved Jeanette’s Cuisine tilbyder levering af mad ud af huset – tilberedt med de bedste og mest friske råvarer for de mest udsøgte smagsoplevelser. Her er du, dine gæster og ikke mindst jeres måltid i sikre hænder. Jeg har udformet et stort udvalg af menuer her på siden, men du kan frit vælge imellem de forskellige retter og sammensætte din helt egen menu.

Jeg kan levere mad ud af huset til alt lige fra mindre selskaber til store fester, og fra mit køkken i Kongerslev kan du få bragt mad i hele området, herunder til byer som Støvring og Skørping. Jeg kan desuden også stå for at stille op med personale, hvis du skal have mad leveret og serveret til større arrangementer.

Udbringning af mad i alle anledninger

Jeg tilbyder levering af mad i alle anledninger, og du kan derfor også både bestille brunch, kager, buffet og mad ud af huset til store selskaber. Det kan eksempelvis være, at du skal giftes og ønsker at runde den helt perfekte dag af med et helt særligt måltid. I den forbindelse kan jeg desuden også stå for at lave en bryllupskage, der er nøje sammensat både i forhold til smag og udseende.

For at sikre den bedst mulige smagsoplevelse laver jeg naturligvis al maden fra bunden. Jeg har en stor passion for madlavning og gør meget ud af hele tiden at forny mig selv og mit udbud af mad ud af huset. Du kan derfor også altid komme med særlige forespørgsler, hvis du har ønsker, der går udover de retter, du kan finde her.

Bestil mad ud af huset og få det leveret til døren

Vil du sørge for en dejligt nem og overskuelig forberedelse til et middagsselskab eller en stor fest? Så bestil mad ud af huset hos mig – og få det leveret lige til døren.

Jeg anbefaler, at du bestiller din menu i god tid, hvis du vil være sikker på, at jeg kan nå det. Kontakt mig derfor allerede i dag! Du kan ringe til mig alle hverdage efter klokken 16.

Sammensæt din egen menu til dit arrangement. Vi laver maden og tilbyder personale. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe en dejlig oplevelse med venner og familie.

Kontaktoplysninger

Jeanette's Cuisine v/ Jeanette Kaasgaard

Lindenborgvej 20B, 1, 9293 Kongerslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 12 09 07

E-mail: jeanettescuisine@outlook.dk

Kontakt på telefon bedst efter 16 i hverdage. Sms og mails besvares hurtigst muligt.