logo-grafik

Om kokken

Her kan I læse mere om kokken og starten på Jeanette’s Cuisine.

Om kokken

Jeg startede firmaet i sommeren 2020, men har arbejdet i branchen siden januar 2005. Det hele startede tilfældigt, men jeg har ikke fortrudt det på noget tidspunkt.

Da jeg er alenemor til min dejlige datter på fuldtid, er jeg ikke gået all-in på firmaet endnu, da det vil tage al min tid fra hende. Jeg har derfor en fuldtidsstilling som kok på Spar Nords hovedsæde i Aalborg, hvor jeg er i dagstimerne i hverdagene. Dette gør, at jeg i de stille perioder kan have alverdens tid sammen med hende

Min passion for firmaet er dog ikke mindre af den grund, da jeg gerne vil have det på fuld tid engang, men det må vente, til hun er teenager og kan klare sig selv.

Min stil er rustik, lækkert, ‘nede på jorden’, mad fuld af gode rige smage, hvor man kan både se og smage de forskellige ingredienser.

​​

Jeg elsker at være ude ved kunderne, og jeg gør en ære i at give jer en god oplevelse kulinarisk og med overtruffen service!

Sammensæt din egen menu til dit arrangement. Vi laver maden og tilbyder personale. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe en dejlig oplevelse med venner og familie.

Kontaktoplysninger

Jeanette's Cuisine v/ Jeanette Kaasgaard

Lindenborgvej 20B, 1, 9293 Kongerslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 12 09 07

E-mail: jeanettescuisine@outlook.dk

Kontakt på telefon bedst efter 16 i hverdage. Sms og mails besvares hurtigst muligt.