logo-grafik

Selskaber

Her er en oversigt over forskellige retter, du/I kan vælge imellem. Der er frit valg for sammensætning efter jeres smag og behov. Har du/I andre ønsker, så endelig sig til. Så kan vi sikkert finde ud af det.

​Forretter

  • Rimmet laks m/ citrus/ingefær vinaigrette, urter og toast melba
  • Orangebagt laks m/ citruscreme
  • Varmrøget laks m/ urtecreme
  • Krebsehalesalat i pisket urtecreme
  • Sesamstegt tun vendt i friske urter m/citron aioli el. wasabimayo
  • Pestobagt torsk m/ syltet rødløg og serranocrunch
  • Fiskerilette m/ friske urter
  • ’Syltet’ fisk m/ safransyltet blomkål og frisseé
  • Bagt hvid fisk m/ limecreme og urte/fennikelsalat
  • Oksecarpaccio m/ svampemayo, aioli, trøffelmayo, basilikumsmayo, basilikumsolie, semibagt tomat, parmesan og/eller pinjekerner (vælg to slags tilbehør)
  • Bresaola m/ peberrodscreme og syltede tranebær
  • Røget dyrekølle m/ solbærcreme og anissyltede solbær
  • Sprængt og røget svinemørbrad m/ hindbærcreme og rugbrødschips
  • Sprængt og røget svinemørbrad m/ tyttebærcreme og syltede tyttebær
  • Kyllingeterrine m/ pestocreme
  • Balsamicomarineret unghanebryst (ligger i lagen)
  • Sprængt og røget andebryst m/ balsamicoglace og råsyltet brombær
  • Serranoskinke m/ melonsalat
  • Bruschetta m/ frisk tomatsalat

Der medfølger brød og smør ved forret. Der kan ønskes f.eks. specialolier, grissini eller rugbrødschips for en merpris på 7,-

​Kød

  • Sous vide stegt kalvefilét
  • Helstegt kalveculotte m/ hvidløg
  • Rødvin eller øl braiseret oksespidsbryst
  • Unghanebryst fyldt m/ lime og timian
  • Unghanebryst fyldt m/ soltørret tomat, citron og basilikum
  • Unghanebryst fyldt m/ svampe og hvidløg
  • Rosa stegt andebryst
  • Urtemarineret svinemørbrad
  • Porchetta m/ hvidløg og rosmarin
  • Nakkefilét vendt m/ grov sennep og friske urter
  • Hvidvin/timian eller øl braiseret svinekæber
  • Lammekølle m/ æbler, rosmarin og hvidløg
  • Lammeculotte m/ hvidløg og citron

Kartofler

  • Saltbagte kartofler m/ rødløg, flagesalt og frisk persille
  • Urtevendte små kartofler
  • Små rösti
  • Kartoffelfondant
  • Pommes Anna
  • Kartoffeltop tilsmagt m/ urter, nødder, trøffel eller hvidløg​

Tilbehør

  • Bagte rodfrugter
  • Honningglaseret gulerødder
  • Puré af løg, gulerod, rødbede, selleri, græskar eller jordskokke
  • Frit af løg, gulerod, rødbede, selleri, græskar eller jordskokke
  • Sæsonens grøntsager (eks. til sommer forårsløg, asparges, mini gulerødder)
  • Ristet porto bello
  • Smørdampet friske perleløg
  • Semibagt cherrytomat​

Saucer

  • Svampe/rødvinssauce
  • Whiskeysauce
  • Bordelaisesauce (rødvin)
  • Sauce af bacon, løg, balsamico, honning og fløde
  • Trøffelsauce
  • Kalveglace
  • Pebersauce
  • Hjemmepisket bearnaise
  • Valnødde/drue sauce​

Desserter

SELVE TILBEHØRET OG PYNTEN TIL DESSERTEN BLIVER FASTLAGT VED EN MENU SAMTALE

  • Hvid chokolade/lime kage
  • Skovbærkage på mazarinbund
  • Blåbærkage på browniebund
  • Champagnekage m/ syltede pærer og nøddebund
  • Chokoladedrøm
  • Chokolade Marquis
  • Baileyroulade m/ hindbærpuré og friske hindbær
  • Engelsk brownie
  • Mørk chokolademousse m/ chili
  • Creme brulée
  • Tiramisu
  • Kærnemælks Panna cotta m/ citron/hyldeblomstgelé
  • Gateau Marcel
  • Is​

Priser & anretning

  • Da der er mange muligheder for, hvordan man vælger at køre maden, fastsættes kuvertprisen ved en samtale.
  • Det kan være tallerkenanretninger, fadservering, buffet, eller en kombination.
  • Dette kan også have en effekt på antallet af personale, der ville være behov for, for at sikre jer den bedste aften.​

Ønsker du at booke?

Gå til vores kontaktside. Her finder du en formular, hvor du kan skrive dine ønsker og behov for mad til dit arrangement. Jeg guider dig gerne igennem sammensætning af retter samt giver et godt tilbud på hele molevitten.​

Sammensæt din egen menu til dit arrangement. Vi laver maden og tilbyder personale. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe en dejlig oplevelse med venner og familie.

Kontaktoplysninger

Jeanette's Cuisine v/ Jeanette Kaasgaard

Lindenborgvej 20B, 1, 9293 Kongerslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 12 09 07

E-mail: jeanettescuisine@outlook.dk

Kontakt på telefon bedst efter 16 i hverdage. Sms og mails besvares hurtigst muligt.